Mercat Medieval

Durant dos caps de setmana, el Mercat Medieval porta a Montblanc artesans de tot el país. Als carrers i places de Montblanc, hi trobareu més d'un centenar de parades amb productes referencials a l'època medieval. En paral·lel, s'hi celebra el Mercat de Vins de la DO Conca de Barberà, on els cellers ofereixen per a la degustació dels visitants els vins autòctons de la comarca.

Podeu visitar el web del Mercat Medieval aquí.

Montatge de fotos del Mercat Medieval

ATENCIÓ: Termini tancat

El Mercat Medieval de Montblanc és un espectacle més de la nostra festa. Per garantir la qualitat de l'acte i un bon rigor històric, cal respectar un seguit de normes que fan del nostre Mercat Medieval el més autèntic del Principat:

Els preus esmentats inclouen la participació en el Mercat durant cinc dies. En cas de participar-hi durant menys temps, no es reduirà ni es retornarà la quota. La Zona 1 i 2 són zones preferents d'ubicació. Totes les parades que s'instal·lin fora d'aquests espais estaran subjectes a la tarifa de la zona 2, independentment si està senyalitzada o no com a tal.

Quotes del Mercat Medieval (2023):

ZONA 1

  • Productes alimentaris: 22, 23, 29, i 30 d'abril i 1 de maig: 320,76€ per metre lineal
  • Altres productes: 22, 23, 29 i 30 d'abril i 1 de maig: 163,08€ per metre lineal

ZONA 2

  • Productes alimentaris: 22, 23, 29 i 30 d'abril i 1 de maig: 220€ per metre lineal
  • Altres productes: 22, 23, 29 i 30 d'abril i 1 de maig: 110€ per metre lineal

- Es bonificarà un 10% sobre el preu als socis i sòcies de l'Associació Medieval. També s'aplicarà una bonificació del 3% als que acreditin estar en possessió del carnet d'artesà/ana

- Els preus esmentats inclouen la participació en el Mercat cinc dies. En cas de participar durant menys temps no es reduirà ni retornarà la quota.

- La Zona 1 i 2 són zones preferents d'ubicació i totes les parades que s'instal·lin fora d'aquests espais estaran subjectes a la tarifa de zona 2 independentment si està senyalitzada o no com a tal.

Descarrega aquí la normativa del Mercat Medieval 2023

Dades de contacte de l'organització del Mercat:

Comissió del Mercat Medieval
c/ Muralla Sant Jordi, 35 / 43400 Montblanc
E-mail: mercat@setmanamedieval.cat

Formulari de sol.licitud per a participar al MERCAT MEDIEVAL (2023): Termini TANCAT

Si esteu interessats en participar en el mercat medieval, ompliu el següent formulari amb les vostres dades de contacte, explicant com serà la vostra parada, el tipus de producte que oferireu, incloent una fotografia clara d'aquest producte. Cal que feu la sol.licitud abans de l'11 de desembre. En cas que sigueu escollits per a participar en l'acte, us respondrem tan aviat com puguem.