Mercat Medieval

Durant dos caps de setmana, el Mercat Medieval porta a Montblanc artesans de tot el país. Als carrers i places de Montblanc, hi trobareu més d'un centenar de parades amb productes referencials a l'època medieval. En paral·lel, s'hi celebra el Mercat de Vins de la DO Conca de Barberà, on els cellers ofereixen per a la degustació dels visitants els vins autòctons de la comarca.

 

Montatge de fotos del Mercat Medieval

ATENCIÓ: Termini d'inscripcions 2024 TANCAT

El Mercat Medieval de Montblanc és un espectacle més de la nostra festa. Per garantir la qualitat de l'acte i un bon rigor històric, cal respectar un seguit de normes que fan del nostre Mercat Medieval el més autèntic del Principat:

Els preus esmentats inclouen la participació en el Mercat durant quatre dies. En cas de participar-hi durant menys temps, no es reduirà ni es retornarà la quota. La Zona 1 i 2 són zones preferents d'ubicació. Totes les parades que s'instal·lin fora d'aquests espais estaran subjectes a la tarifa de la zona 2, independentment si està senyalitzada o no com a tal.

Mercat Medieval 2024: dies 20, 21, 27 i 28 d'abril de 2024 

Quotes del Mercat Medieval (2024):

ZONA 1

  • Productes alimentaris: 311,14€ per metre lineal
  • Altres productes: 158,19€ per metre lineal

ZONA 2

  • Productes alimentaris: 213,40€ per metre lineal
  • Altres productes: 106,70€ per metre lineal

- Es bonificarà un 10% sobre el preu als socis i sòcies de l'Associació Medieval. També s'aplicarà una bonificació del 3% als que acreditin estar en possessió del carnet d'artesà/ana

Nota important sobre els punts de llum

Per a aquelles parades de PRODUCTES ALIMENTARIS que ho sol·licitin, s’intentarà habilitar un punt de llum adequat a la demanda de la parada. Seran punts de llum exclusivament dedicats a l’ús de forns, neveres i/o altra maquinaria imprescindible per a poder desenvolupar l’activitat.

Ja que en aquesta casos la potència demanada és elevada, caldrà pagar un suplement per cobrir les despeses d’instal·lació i consum energètic. Aquest suplement es comunicarà degudament i amb antel·lació si la instal·lació del punt de llum és viable. En cas contrari, la parada es podrà muntar amb les condicions de les edicions anteriors del mercat medieval, sense que l’organització faciliti un punt de llum al paradista. Tots aquests temes depenen de l’Ajuntament i de l’empresa subcontractada que gestiona l'enllumenat públic i no sempre és factible la instal·lació de punts de llum que compleixin els requisits necessaris.

Remarquem que aquests punts de llum NO estaran habilitats per instal·lar il·luminació artificial a la parada, ja que des de l’organització busquem la màxima autenticitat medieval.  

En referència a la resta de paradistes i pel que fa al carregament de bateries de mòbils, TPVs i altres aparells petits, us recomanem que porteu alguna bateria externa ja que no podem assegurar-vos l’accés a un punt de llum habilitat. 

Dades de contacte de l'organització del Mercat:

Comissió del Mercat Medieval
c/ Muralla Sant Jordi, 35 / 43400 Montblanc
E-mail: mercat@setmanamedieval.cat

Formulari de sol.licitud per a participar al MERCAT MEDIEVAL (2024): TERMINI TANCAT

Si esteu interessats en participar en el mercat medieval, ompliu el següent formulari amb les vostres dades de contacte, explicant com serà la vostra parada, el tipus de producte que oferireu, INCLOENT FOTOGRAFIES DE LA PARADA I PRODUCTES, imprescindibles per a poder fer una adequada valoració. Cal que feu la sol.licitud abans de l'11 de desembre de 2023. Les sol·licituds presentades posteriors a aquesta data, no seran acceptades. 

En cas que sigueu escollits per a participar en l'acte, us respondrem tan aviat com puguem.

Accés al formulari d'inscripció Mercat Medieval 2024