Notícies

Dilluns, 12 de març de 2018

Ja són a la venda les entrades pels espectacles de la Llegenda de Sant Jordi i el Torneig Medieval

Es poden comprar en aquest web i al local de l'Associació Medieval


Les entrades per dos dels principals espectacles de pagament de la Setmana Medieval ja es poden comprar, a través d’aquest mateix web, tot clicant la finestra «Entrades» o bé a les oficines de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. Les entrades adquirides al web es poden imprimir des de casa.

 

Concretament, es posen a la venda les entrades per a les dues sessions, a les 9 i a les 11 de la nit, de la representació de la Llegenda de Sant Jordi, que s’escenificarà al passeig Joan i Alanís (El Foradot, a la muralla) el proper 21 d’abril. I també les de les dues sessions del Torneig Medieval Nocturn, que tindrà lloc el 28 d’abril en els mateixos horaris. Pel que fa a les entrades pel Sopar Medieval es posaran a la venda més endavant.

 

Els socis de l’Associació Medieval, que vulguin gaudir del descompte, han de comprar les entrades a les oficines de l’entitat, situades al carrer Muralla de Sant Jordi, 35, tot acreditant-ne. Els horaris de venda són: dilluns i divendres, de 9 a 12 del matí, i els dilluns també a la tarda, de 5 a 7h. Els dimarts i divendres l’horari és de 4 a 7 de la tarda. També podran comprar-ne a preu de soci al Punt d’Informació durant la Setmana Medieval.


Preus

Llegenda de Sant Jordi

Infants fins a 4 anys (sense seient): gratuït

Infants fins a 12 anys: 5 euros

Adults a partir de 13 anys: 16 euros

Socis: 13 euros

Grups de més de 20 espectadors: 13 euros per persona


Torneig Medieval Nocturn

Infants fins a 4 anys (sense seient): gratuït

Infants fins a 12 anys: 5 euros

Adults a partir de 13 anys: 15 euros

Socis: 12 euros

Grups de més de 20 espectadors: 12 euros per persona

Atenció als mitjans de comunicació:

premsa@setmanamedieval.cat

Nria T: 618 110 940

Eva T: 661 859 015