Notícies

Dilluns, 9 d'abril de 2018

Ja són a la venda les entrades per Les Nits Malignes

Es poden comprar al local de l'Associació Medieval, juntament amb les de la Bevenda i l'espectacle infantil de Sant Jordi


Les entrades pels concerts de Les Nits Malignes, la Bevenda dels Portals i l’espectacle de teatre infantil «Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac» s’han posat avui a la venda. Es poden comprar a les oficines de l’Associació Medieval, situades a la Muralla de Sant Jordi, 35 de Montblanc. La venda es realitza de dilluns a divendres, entre les 4 i les 7 de la tarda. Els matins de dilluns i divendres també les podeu adquirir entre les 9 i les 11 del matí. 

El dissabte 21, Les Nits Malignes portaran en concert, al pavelló del Casal Montblanquí, la música dels bascos Juantxo Sakalari&Rude Band i dels barcelonins Pirat’s Sound System, que presentaran el seu darrer treball «Remena». La nit la tancarà el Dj. Sendo. L’entrada té un preu de 5 euros i inclou una consumició. 

La Bevenda dels Portals s’ha consolidat com una ruta festiva pels carrers i places del nucli antic, on es tasten begudes medieval. Es celebrarà el dissabte 28 d’abril, a la mitjanit, i el tiquet de degustació té un preu de 5 euros. 

La llegenda de Sant Jordi explicada als més menuts de la casa, i que enguany estrena conte amb il·lustracions de Joan Vizcarra i text de David Ortín, és una de les novetats amb més èxit dels darrers anys. Aquest espectacle teatral es representarà els dissabtes i diumenges de Setmana Medieval, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda. El preu de l’entrada pels infants d’entre 3 a 12 anys és de 2 euros, i la dels adults, de 3 euros. 

A la seu l’Associació Medieval i també per internet en aquest mateix web, continuen a la venda les entrades per assistir a la representació de la Llegenda de Sant Jordi. L’espectacle més emblemàtic de la festa tindrà lloc, a la muralla medieval i en dues funcions, el 21 d’abril. A més, al web també podeu comprar les entrades per les sessions de vespre i de nit del Torneig Medieval Nocturn, que serà el 28 d’abril. 

Atenció als mitjans de comunicació:

premsa@setmanamedieval.cat

Núria T: 618 110 940

Eva T: 661 859 015