Notícies

Dimarts, 12 de març de 2019

Crim i Smoking Souls, a les Nits Malignes 2019

Tindrà lloc en el marc de la Setmana Medieval de Sant Jordi el dissabte 27 d'abril


Les Nits Malignes, l'espai de música i festa nocturna de la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, ja té confirmats els dos grups que pujaran a l'escenari en aquest edició 2019. El dissabte 27 d'abril a partir de la mitjanit, Crim i Smoking Souls portaran la música al Pavelló del Casal Montblanquí. També punxarà música el Dj. Sendo, que servirà per tancar la nit festiva.

Les entrades es posaran a la venda de manera anticipada el proper 1 d'abril al preu de 5 euros. El mateix dia del concert es podran comprar per 6 euros a taquilla.

Estils diversos per una nit plena de música

Crim s'ha convertit en el grup capçalaera del punk-rock fet a Catalunya, i en la banda catalana punk per excel·lència. Formats l'any 2011 a Tarragona, venen a Montblanc per presentar el seu darrer disc 'Pare Nostre que esteu a l'infern', i aquest serà un dels pocs concerts que realitzaran a la província.

Guitarres contundents, ritme enèrgic, veu aspra i arrogant, lletres atrevides i combatives en català, crítica social sobre qüestions com la societat de l'espectacle, els desnonaments, la violència policial, la privació de llibertats... fan dels tarragonins una barreja explosiva i una potent connexió entre l'escenari i el públic.

Smoking Souls, per la seva banda, són actualment el grup de referència i més potents de l'escena muiscal del País Valencià. Des de l'any 2010, han anat bastint un estil propi, amb un ADN i un so inconfusible. Són de la Marina Alta, de Pego, un planter musical d’on també han sorgit grups com ara la Gossa Sorda i Aspencat.

La seva música és explosiva, un rock dur amb guitarres esmolades i roents, aires psicodèlics amb punts de confluència entre el postgrunge, el rock més alternatiu i l'indie més canyer. Temes combatius, reivindicatius i enèrgics, però també evocadors, íntims i propers.

Els valencians realitzaran a Montblanc el primer concert a Catalunya de la seva nova gira 2019, i ens presentaran el seu nou single 'Líquid', juntament amb l'últim treball d'estudi 'Cendra i Or', guardonat com a millor disc de rock als premis Ovidi).

Dj Sendo tancarà les Nits Malignes 2019 punxant estils variats i diversos per a tots els públics. A les seves sessions podem escoltar des de la millor rumba catalana, remesclada amb reggae, ska, calypso, salsa, ritmes balcànics...Tampoc hi faltaran les cançons dels grups del moment més coneguts, temes de grups emergents, temes clàssics, ritmes electrònics com el drum and bass, i dubstep entre altres.

Atenció als mitjans de comunicació:

premsa@setmanamedieval.cat

Núria T: 618 110 940

Eva T: 661 859 015