La companyia Factoria Bram seran els pregoners de la 36a Setmana Medieval de Montblanc

22 de març 2023

Els membres de la Factoria Bram pronunciaran el pregó des de la plaça Major de Montblanc el divendres 21 d’abril a les 6 de la tarda, iniciant oficialment la 36a Setmana Medieval.

El pregó que donarà inici a la Setmana Medieval 2023 té ADN Medieval, ja que la companyia montblanquina Factoria Bram serà l’encarregada de realitzar el pregó de la 36a Setmana Medieval, que se celebrarà a Montblanc entre el 21 d’abril i l’1 de maig, organitzada per l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. 

Els membres de la Factoria Bram pronunciaran el pregó des de la plaça Major de Montblanc el divendres 21 d’abril a les 6 de la tarda, iniciant oficialment la 36a Setmana Medieval. L’acte és també la primera sortida de les comitives de les quatre cases nobles i la família reial escollida enguany, acompanyades pel consistori municipal. Durant el pregó també hi haurà l’actuació dels balls de Banderes, Dúcties, Faranduleres, Donzelles i Nobles.

La Factoria Bram va neixer el 2017 amb la vocació de crear espectacles i produccions culturals, recollint el bagatge de les diferents iniciatives i projectes en què els seus fundadors havien participat els darrers anys, com Ullcluc, Pols Negra o la Companyia El Trio entre molts altres. En l’activitat de la Factoria Bram conflueixen diferents sensibilitats artístiques com teatre, música, poesia, fotografia, vídeo, etc. Un exemple clar n’és L’Ona i el fred, l’espectacle familiar que s’ha reestrenat el darrer Nadal, que combina moltes d’aquestes disciplines.

La companyia ha estat sempre íntimament lligada a la Setmana Medieval de Montblanc, on els seus integrants han participat en molts dels espectacles que s’han realitzat en els darrers anys, com la Representació de la Llegenda de Sant Jordi, el Pas de Ronda, el Torneig Medieval Nocturn, la Dracum Nocte, Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac, o l’espectacle de la factoria que es pot veure durant aquesta edició, la cantata La llegenda de la princesa i Sant Jordi.

Ask for information

Contact our team of professionals for more information, we are happy to assist you.


Pas 1 de 3 - Identificació

Introdueix el teu DNI per tal de confirmar que siguis soci i sòcia de l’Associació Medieval i puguis exercir el teu dret a vot.
* Només es permetrà un vot per persona i DNI.