La Setmana Medieval posa a la venda les entrades dels espectacles

13 de març 2023

L’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ja ha posat a la venda, aquest dilluns 13 de març, les entrades pels espectacles de pagament de la festa que enguany se celebrarà del 21 d’abril a l’1 de maig. Es poden adquirir a través d’Internet, tot entrant a www.setmanamedieval.cat i fent clic a la finestra “Entrades”.

L’espectacle més emblemàtic, la «Representació de la Llegenda de Sant Jordi», tornarà a les dues representacions tradicionals nocturnes (9 del vespre i 11 de la nit), a la part més alta de la muralla, El Foradot. L’any passat a causa de la pluja no es va poder celebrar cap de les dues representacions. Enguany, l’espectacle es durà a terme el dissabte 22 d’abril i ho farà estrenant un nou format i guió, amb foc, música i projeccions, on s’explicarà la llegenda de Sant Jordi d’una manera diferent, però sent fidels al text original de Joan Amades. El preu de l’entrada és de 5 euros per a infants fins a 12 anys, 20 euros pels adults i 15 euros pels socis.

Pel mateix dissabte, 22 d’abril, també es poden comprar ja al web, a un preu únic de 8 euros, les entrades per «Les Nits Malignes». El mateix dia del concert es podran comprar per internet per 10 euros, però no hi haurà taquilla física. Enguany, els concerts de «Les Nits Malignes», a càrrec dels grups Kaotiko i Smoking Souls, a més a més, dels discjòqueis Pd Peting i Dj hidromieldels.

Durant el segon cap de setmana, concretament, el dissabte 29 d’abril a les 21.30 h tindrà lloc el «Torneig Medieval Nocturn». El fossar de la muralla de Santa Tecla serà l’escenari del Gran Torneig Medieval amb llum, so i foc que afegeixen espectacularitat a una història en la qual el públic és també un gran protagonista. El preu de l’entrada és de 5 euros pels infants fins a 12 anys, 15 euros pels adults i 12 euros pels socis. Aquesta mateixa nit, a les 11 de la nit, «La Bevenda» omplirà carrers i places de Montblanc. Es tracta d’una alegre ruta per tastar begudes tradicionals dels Països Catalans. El tiquet de consumició costa 8 euros.

Durant el diumenge 30 d’abril es duran a terme les recreacions medievals pels carrers i places de la vila, on es podran observar escenes temàtiques de la vida medieval dels diversos estaments socials. Les sessions seran a les 21.30?h, a les 22.15?h, a les 23.00?h i a les 23.45?h i les entrades s’han d’adquirir per franges horàries i el preu és de 5 euros per persona. Al llarg del darrer dia, el dilluns 1 de maig, a la 13h del migdia se celebraran els «Jocs medievals a cavall» al fossar de la muralla de Santa Tecla. L’entrada general, a partir de 4 anys, ja es pot comprar per 5 euros.

Aquest any també destaca l’aposta pels espectacles dirigits a un públic familiar. El claustre de Sant Francesc acollirà bona part d’aquests espectacles de petit format i dirigits a un públic familiar, així, al llarg dels dos caps de setmana, es programaran multitud d’actes de petit format, de producció pròpia i també a càrrec de companyies que adapten els seus espectacles a la festa. Entre ells destaca l’espectacle infantil «Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi» que es representarà els dissabtes a les 17.30 h i els diumenges a les 12.00 h. Dos dels altres espectacles que es podran gaudir són l’espectacle «Titiritriki de Zum Zum Teatre» durant el segon cap de setmana (Dissabte a les 12.00 h i diumenge a les 17.30 h) i les funcions de «La Mongetera màgica de Festuc Teatre» al llarg del dilluns 1 de maig (12.00 h i a les 17.00 h). Les entrades de tots aquests espectacles es poden adquirir per 3 euros. Els menors de 4 anys tenen entrada gratuïta.

Un altre dels actes més esperats de la festa Medieval de Catalunya és el «Sopar Medieval». El sopar se celebrarà el 28 d’abril, a l’antiga església de Sant Francesc. A diferència dels altres espectacles, les entrades pel «Sopar Medieval» sortiran el proper dilluns 27 de març i el preu pels socis és de 45 euros i per a la resta d’assistents costa 60 euros pels adults i 28 euros pels infants. Amb el carnet de soci de l’Associació Medieval, es podran comprar fins a dues entrades amb un màxim de 10 entrades per comanda.

Ask for information

Contact our team of professionals for more information, we are happy to assist you.


Pas 1 de 3 - Identificació

Introdueix el teu DNI per tal de confirmar que siguis soci i sòcia de l’Associació Medieval i puguis exercir el teu dret a vot.
* Només es permetrà un vot per persona i DNI.