La Setmana Medieval posa a la venda les entrades dels espectacles

6 de març 2024

L’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ja ha posat a la venda, aquest dimecres 6 de març, les entrades pels espectacles de pagament de la festa que enguany se celebrarà del 19 al 28 d’abril. Les entrades es poden adquirir a través del lloc web oficial, www.setmanamedieval.cat.

Una de les novetats més esperades és l’espectacle “Dracum Nocte” que marcarà l’inici de la 37a edició de la Setmana Medieval. Amb una transformació completa des de la trama fins als personatges, i una nova ubicació a l’escenari del Foradot, aquesta representació experimentarà efectes de foc, llum i so per submergir els espectadors en una nit de misteri. Les entrades per a aquest espectacle del divendres 19 d’abril estan disponibles a un preu de 5 euros, amb una tarifa reduïda de 3 euros per a socis i sòcies.

El punt àlgid de la Setmana Medieval és, sens dubte, la “Representació de la Llegenda de Sant Jordi”, que tindrà lloc el dissabte 20 d’abril. Amb les seves tradicionals representacions nocturnes a les 21.15 h i a les 23.00 h a la part més alta de la muralla, El Foradot, aquesta història, amb un guió renovat des de l’any passat, captivarà a tots els espectadors. Les entrades per a aquest espectacle tenen un cost de 5 euros per als infants fins a 12 anys, 20 euros per als adults i 15 euros per als socis.

Pel mateix dissabte també es poden comprar ja al web, a un preu únic de 12 euros, les entrades per “Les Nits Malignes”. El mateix dia del concert es podran comprar per internet per 20 euros, però no hi haurà taquilla física. Enguany, els concerts de “Les Nits Malignes”, aniran a càrrec de Xavi Sarrià, CRIM i dels discjòqueis Pd Peting.

Durant el segon cap de setmana, concretament, el dissabte 27 d’abril a les 21.30 h tindrà lloc el “Torneig Medieval Nocturn”, un torneig que en la passada edició es va suspendre a causa de la pluja. El fossar de la muralla de Santa Tecla serà de nou l’escenari del Gran Torneig Medieval amb els cavalls com a protagonistes en una nit on el públic és també un gran protagonista. Les entrades per a aquest esdeveniment tenen un preu de 5 euros per als nens i nenes fins a 12 anys, 15 euros per als adults i 12 euros per als socis. Aquesta mateixa nit, a les 11 de la nit, “La Bevenda” omplirà els carrers i les places de Montblanc amb una ruta de tast de begudes tradicionals dels Països Catalans, amb un tiquet de consumició de 7 euros.

Durant el darrer dia de la Setmana Medieval, el diumenge 28 d’abril, es durà a terme els “Jocs “Medievals a Cavll al fossar de la muralla de Santa Tecla a les 12 h, amb entrades disponibles per a la compra online a partir dels 8 anys per 5 euros i a 3 euros per als socis i sòcies.

Aquest any destaca l’aposta pels espectacles dirigits a un públic familiar i també lluirà la música en directe. El claustre de Sant Francesc acollirà bona part d’aquests espectacles de petit format i dirigits a un públic familiar, així, al llarg dels dos caps de setmana, es programaran multitud d’actes de petit format, de producció pròpia i també a càrrec de companyies que adapten els seus espectacles a la festa. Entre ells destaca l’espectacle infantil “Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi” que es representarà durant els dos caps de setmana. L’entrada per aquest espectacle és de 3 euros. Els menors de 4 anys tenen entrada gratuïta.

Un altre dels actes més esperats de la festa Medieval de Catalunya és el «Sopar Medieval». El sopar se celebrarà el divendres 26 d’abril, a l’antiga església de Sant Francesc. A diferència dels altres espectacles, les entrades pel “Sopar Medieval” sortiran a la venda més endavant. 

ENLLAÇ DIRECTE A LES ENTRADES: https://entradas.codetickets.com/entradas/associaciomedieval

Ask for information

Contact our team of professionals for more information, we are happy to assist you.


Pas 1 de 3 - Identificació

Introdueix el teu DNI per tal de confirmar que siguis soci i sòcia de l’Associació Medieval i puguis exercir el teu dret a vot.
* Només es permetrà un vot per persona i DNI.