L’Institut Guttmann rebrà l’espasa d’honor de la Setmana Medieval

17 d'abril 2024

Tot a punt per celebrar una nova edició de la Setmana Medieval de Sant Jordi de Montblanc, que enguany anirà del 19 al 28 d’abril de 2024. Una de les novetats d’enguany de la 37a edició de la festa és que se celebrarà un nou espectacle de cloenda, anomenat «Recreació de la coronació del Rei Pere el Cerimoniós, 1336» que es durà a terme durant el diumenge, 28 d’abril. Durant aquesta clausura, que tindrà lloc a l’església de Santa Maria, amb un aforament limitat, també es lliurarà l’espasa d’honor de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, organitzadora de la festa.

Enguany Sant Jordi i la princesa entregaran l’espasa d’honor a l’Institut Guttmann, una entitat que ressalta en el camp de la neurorehabilitació com en l’àrea social, promovent la visualització i la inclusió de les persones amb diversitat funcional, ajudant-les a fer-se un lloc dins la societat i vetllant per la defensa dels seus drets.

Entrades a la venda, únicament a Internet

Les entrades de tots els espectacles de la 37a Setmana Medieval encara es poden comprar a setmanamedieval.cat. Al portal web podreu trobar les últimes entrades per l’espectacle principal, «La Representació de la Llegenda de Sant Jordi», així com per les «Les Nits Malignes», el «Torneig Medieval Nocturn», «La Bevenda», els «Jocs medievals a cavall» i els espectacles dirigits a un públic familiar com la «Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi».

Programa d’actes de la 37a edició de la Setmana Medieval: setmanamedieval.cat

Ask for information

Contact our team of professionals for more information, we are happy to assist you.


Pas 1 de 3 - Identificació

Introdueix el teu DNI per tal de confirmar que siguis soci i sòcia de l’Associació Medieval i puguis exercir el teu dret a vot.
* Només es permetrà un vot per persona i DNI.